Geboren in 1963 in Ede met de naam Dirk van de Kamp

Het fotograferen zat er al vroeg in, in de jaren 70 op de plaatselijke fotoclub in Lunteren begonnen met een Practica MTL.  Deze werd al snel ingeruild voor de Zenith, een veel grotere en zwaardere camera. Vrij kort erna een Canon erbij en dat is nog steeds het merk waarmee ik fotografeer. Tegenwoordig in de koffer de Canon 7D MarkII en als backup de Canon 60D.

 Na mijn schooltijd gelijk gaan werken als monteur- lasser, koerier, service medewerker, trucker en taxichauffeur. Maar het fotograferen bleef ik doen. Heel veel hobby matig met soms leuke opdrachten.

Sinds 2007 als professioneel freelance fotograaf bezig en in 2010 de studio in Tolbert  ingericht.In een studio van bijna 100m² is veel mogelijk, en eigenlijk is niets te gek.

Bij ons is veel mogelijk, van Portret tot Newborne, van Familie tot Naakt. Onze studio is goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer, parkeerplaats voor de deur,en natuurlijk rolstoel vriendelijk.

Wij fotograferen  onder andere voor: Ginopress, 112Nederland, diverse regionale kranten, Stichting Heideweek Ede, InfoLeek, Tc Nienoord, KNLTB,Bies Marum, BitsyFashion.

In 2011 samen met Stef de Groot en Romke Notenbomer fotoclub Westerkwartier opgericht. De club komt om de 2 weken samen in de Rotonde in Niekerk. Sinds 2015 ook lid van de fotoclub Daguerre in Groningen, één van de oudste fotoclubs in het land.

Ook voor een workshop kunt u bij mij terecht, kijk op de pagina workshop voor meer info.